Een betere toekomst voor kansarme Indonesische kinderen

Doneer

U MAAKT HET VERSCHIL

Het is moeilijk in te beelden dat een paar miljoen kinderen in Indonesië ’s ochtends niet opstaan om naar school gaan. Via de stichting willen we je graag aan zo’n 120 van deze kinderen voorstellen. Kinderen uit Tangerang een plaats zo’n 90 km ten westen van Jakarta. Vele van hen wonend in de Kampung (sloppewijk).

Een school bouwen en onderhouden kunnen wij niet alleen. Ook kinderen een toekomst bieden door hen langdurig educatie te kunnen bieden is niet gemakkelijk. Daarbij kunnen wij uw hulp van harte gebruiken.Tig manieren om te doneren maar om het u als potentiële donateur gemakkelijk te maken hieronder 6 mogelijkheden om een steentje bij te dragen. Mocht u zelf een geweldig idee hebben en het staat hieronder niet vermeld, neem dan zeker contact met ons op!

We werken graag zo transparant mogelijk. 100% van de giften komen ten goede van de stichting. Het hele team zet zich kosteloos in.

DONEER EEN VAST BEDRAG PER MAAND OF KWARTAAL

Wilt u graag maandelijks of per kwartaal een vast bedrag doneren?
Neem dan contact met ons op door op onderstaande button te klikken, wij nemen dan contact met u op!

NEEM CONTACT OP

STUDIEPLAN

Voor 20 euro per maand helpt u een kind bij het volgen van hun schoolopleiding. Na afronden van uw donatie neemt een vrijwilliger contact met u op. Zo wordt in overleg een kind aan u toegewezen waarvan u vervolgens persoonlijk donateur wordt. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

SPONSOR EEN KIND

DONEER EENMALIG EEN SYMBOLISCH BEDRAG

Doneer eenmalig een bedrag dat symbool staat voor de waarde waarmee u een steentje bijdraagt aan de voortgang van de school, een kind in een school uniform steekt of een boek op de plank legt.

BUFFET MET EEN DOEL

donatie-buffet-met-een-doel

Naast haar bezigheden als voorzitter van Stichting Sulaweesjes kookt Nancy graag voor het goede doel. De gehele opbrengst van haar buffet komt ten goede komen van de stichting. Klik op de onderstaande button om een offerte op te vragen, of met Nancy de mogelijkheden door te spreken door haar een persoonlijke mail te sturen.

NEEM CONTACT OP

ZELF EEN GOED IDEE?

donaties-overige

Organiseert u een sponsorloop ? Wilt u als onderneming bijdragen of een specifiek project steunen? Of wellicht de levens van een hele klas met kinderen veranderen? We bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden met u. Laat een bericht achter dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

NEEM CONTACT OP