Een betere toekomst voor kansarme Indonesische kinderen

Doneer

U MAAKT HET VERSCHIL

Het is moeilijk in te beelden dat een paar miljoen kinderen in Indonesië ’s ochtends niet opstaan om naar school gaan. Via de stichting willen we je graag aan zo’n 120 van deze kinderen voorstellen. Kinderen uit Tangerang een plaats zo’n 90 km ten westen van Jakarta. Vele van hen wonend in de Kampung (sloppewijk).

Een school bouwen en onderhouden kunnen wij niet alleen. Ook kinderen een toekomst bieden door hen langdurig educatie te kunnen bieden is niet gemakkelijk. Dankzij ons jaarlijkse benefietdiner en de steun van onze gewaardeerde vaste donateurs en de Gemeente Bernheze, hebben we veel kunnen bereiken voor onze basisschool en de leerlingen. Maar om onze missie voort te zetten en onderwijs te bieden aan kansarme kinderen, blijven we altijd op zoek naar extra financiële steun.

Uw bijdrage maakt het verschil!
Zowel structurele als eenmalige bijdrages zijn van onschatbare waarde voor ons. Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan de toekomst van deze kinderen. We streven naar maximale transparantie. 100% van uw gift komt ten goede aan de stichting.

Structureel doneren?
Voor slechts 70 cent per dag (20 euro per maand) helpt u een kind naar school te gaan, waarmee u niet alleen de schoolonderhoud bekostigt, maar ook essentiële schoolbenodigdheden, activiteiten en voedzame maaltijden mogelijk maakt.
Word vandaag nog een deel van onze missie en help ons om de toekomst van deze kinderen te veranderen!

DONEER EEN VAST BEDRAG PER MAAND OF KWARTAAL

Wilt u graag maandelijks of per kwartaal een vast bedrag doneren?
Neem dan contact met ons op door op onderstaande button te klikken, wij nemen dan contact met u op!

NEEM CONTACT OP

ZELF EEN GOED IDEE?

donaties-overige

Organiseert u een sponsorloop ? Wilt u als onderneming bijdragen of een specifiek project steunen? Of wellicht de levens van een hele klas met kinderen veranderen? We bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden met u. Laat een bericht achter dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

NEEM CONTACT OP

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *