Een betere toekomst voor kansarme Indonesische kinderen

Het Studieplan

STUDIEPLAN

Voor 20 euro per maand helpt u een kind bij het volgen en afronden van hun basisschool opleiding. Uw financiële ondersteuning dekt niet alleen de schoolkosten, maar zorgt er ook voor dat uw sponsorkind naar school gaat in uniform en met een rugzak vol boeken.

U krijgt altijd in overleg met een vrijwilliger een kind toegewezen dat u voor de duur van 6 schooljaren kunt sponsoren. Natuurlijk bepaalt u altijd zelf het termijn van uw support. De stichting richt zich op basis onderwijs binnen eigen faciliteit zodat ook zeker is dat uw donatie ook voor 100% ten goede komt aan uw sponsorkind. Lees hier over onze basisschool Mutiara Indah in Tangerang.

ALS DONATEUR ONTVANGT U

Een welkomstmap waarmee u via foto’s en achtergrondinformatie kunt kennismaken met uw sponsorkind.

Een jaarlijkse update over uw sponsorkind en onze projectresultaten.

De mogelijkheid om te schrijven met uw sponsorkind en zelfs op bezoek te gaan!

Voor nog geen 70 cent per dag helpt u al een kind naar school

verhaal-icon-kindAgung is 7 jaar oud en zit in groep 4. Agung is verlegen maar als je haar vraagt wat ze later worden wil blijkt ze dat maar al te goed te weten.. Agung wil namelijk dokter worden en mensen beter maken. Dankzij familie Roozen die Agung al ruim een jaar persoonlijk sponsoren kan zij naar school en in de toekomst haar dromen waarmaken.

In September 2014 heeft familie Roozen het bouwproject in Tangerang bezocht en zijn bij Agung en haar moeder op visite geweest. Voor Agung was dit een bijzondere ervaring en is zij in eigen woorden “enorm verwend met cadeautjes door haar Nederlandse familie”.

project-icon-jaarverslag2Destian is 8 jaar oud en zit momenteel in groep 4. Hij weet eigenlijk nog niet wat hij later wil worden, maar wel dat hij heel erg graag naar school gaat en nog heel lang wil leren! Destian woont met zijn ouders, 2 broertjes en 1 zusje in Tangerang vlakbij de school. Destian heeft nog geen persoonlijke sponsor maar wij hopen dit snel voor hem te kunnen realiseren zodat ook hij zijn basisschool opleiding bij ons kan afronden.

Spoedig online..