Een betere toekomst voor kansarme Indonesische kinderen

Stichting Sulaweesjes Benefiet Diner 2018

Op  zondag 28 januari hebben we alweer ons 8ste benefietdiner gerealiseerd.
We mogen weer terug kijken op een zeer geslaagde en zijn wederom vereerd door de grote opkomst.

De focus van deze avond was de inzameling voor de renovatie van de toiletten zodat de kindjes op een deugdelijk schoon toilet hun behoefte kunnen doen. Ook het schoolkeukentje is aan vervanging toe. Ons doel is het bestaande schoolkeukentje te verbouwen. Zodat we in de toekomst 40 schoolkinderen 3x per week een warme, gezonde maaltijd kunnen aanbieden. Bereidt op hygiënische wijze! Momenteel huisvest de school tevens 4 leraren. Zo hoeven zij niet elke dag de reis naar en van school te maken. Ook zij kunnen zo een verantwoorde maaltijd bereiden.

Mede hierdoor kunnen we weer een grote stap maken om de gezondheid van de kinderen te waarborgen.

Zoals voorgaande jaren mochten wij ook dit jaar rekenen op de geweldige kookkunsten van: Dette Dresken, Grace van Elten, Lucky Roozen, Nina Roozen en Nancy de Werd. Zij  hebben een geweldig rijsttafel bereid. De muzikale begeleiding was in handen van de band Barrel of Fun zij zorgden voor uitstekende sfeer samen met balinese danseressen.

We zijn heel blij dat we zoveel lovende reacties kregen van de gasten na afloop en hopen dat we jullie volgend jaar weer mogen verwelkomen!

Bezoek ook onze facebook pagina voor een fotoverslag van het benefiet diner.

Ook willen wij graag onze sponsoren voor het benefiet diner bedanken. Zonder jullie was deze avond niet zo’n succes geweest: Alferink OptiekAri-Jenne Bloemsierkunst, t BomenparkDepot, Dio DrogistHedi meubelenThea van DijkRestaurant WoltersWetering, Zazi’s Lingerie.

sponsoren-benefiet