Een betere toekomst voor kansarme Indonesische kinderen

Tocht met een missie: 27 mei 2018

Fietsen voor het goede doel

De werkgroep ‘Tocht met een Missie’ uit Heesch organiseert ook dit jaar weer een fietstocht voor het goede doel. Dit jaar is dit op zondag 27 mei. Er kan worden gekozen voor een fietstocht van 30 of 45 km. De route voert door de mooie landelijke omgeving  ten oosten van Heesch en Oss.

Bij de gebruikelijke rustposten onderweg zijn koffie, thee, soep, broodjes en pannenkoeken verkrijgbaar tegen een geringe vergoeding. Na afloop is er een gezellig samenzijn bij de Eijnderic en kan er nog wat worden gedronken.

De deelnemers dingen mee naar twee fietspakketten ter beschikking gesteld door Fietsplezier Heesch! Meer mensen enthousiast maken? Volg en deel op Facebook @Tocht met een missie

 

Stichting Sulaweesjes

De opbrengst van de fietstocht is voor de stichting Sulaweesjes. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen in Indonesië. Nancy de Werd, woonachtig te Heesch, ondersteunt met haar stichting op Java basisschool Mutiarah Indah. De basisschool van de stichting staat in Tangerang, 90 km. ten westen van Jakarta. Onlangs is een nieuw gebouw gerealiseerd. Momenteel biedt de school onderwijs aan 40 kinderen. Uiteindelijk zullen dit 120 kinderen zijn verdeeld over 6 klassen.

Stichting Sulaweesjes maakt zich sterk om het onderwijs blijvend te verbeteren. Regelmatig moeten nieuwe leermiddelen aangeschaft worden. Met de opbrengst van de fietstocht kunnen wij hieraan een steentje bijdragen.

 

Vertrektijden en deelnemers bijdragen

Vertrek vanaf de Eijnderic, ’t Dorp 92 te Heesch.
Starten voor de 30 en 45 km: tussen 10.30 en 13.30 uur.
De deelnemersbijdrage is € 5,00 voor volwassenen en voor jongeren tot 18 jaar € 3,50.
De bijdrage voor kinderen 6 t/m 12 jaar is €2,–.

Kunt u niet mee fietsen en wilt u dit project graag steunen? Het banknummer is  NL54 RABO 0120 0020 51 t.n.v. van R.K. parochie De goede Herder; vermeld dan ‘Tocht met een Missie 2018’.

Werkgroep Tocht met een Missie van het werkveld Diaconie – Parochie de Goede Herder – St. Petrus’ Banden kerk Heesch.