Een betere toekomst voor kansarme Indonesische kinderen

Het Sulaweesjes Benefiet diner 2015 was een groot succes!

Het Sulaweesjes Benefiet diner 2015 was een groot succes!

Allereerst willen wij alle gasten die aanwezig waren op 1 februari enorm bedanken voor hun komst. Dankzij jullie was ook dit jaar het Benefiet diner een groot succes en kunnen wij de komende tijd doorbouwen en de schoollokalen voorzien van stoeltjes en schoolbankjes. We zijn er nog niet, maar al wel een stuk dichterbij!

We hebben een record aantal gasten mogen ontvangen dit jaar. Maar liefst 140 personen zijn aangeschoven in Cultureel Centrum de Pas (in Heesch) om de Stichting te steunen en te genieten van het heerlijke buffet bereidt door Grace van Elten, Lucky Roozen, Dette Dresken en Nancy. Ook was er heerlijke cake van Nina Roozen en Indische pasteitjes van Irene van Broekhoven. De avond werd muzikaal begeleid door 2 Indonesische dansgroepen onderleiding van Rika en Zuzie.

Ook willen wij de onderstaande ondernemers bedanken voor hun steun:
Heerkens Groente en Fruit, C1000 Wiegmans, van de Wetering BV, Lamers Heesch, William Ketels, Bomenpark Heesch, Restaurant Wolters, Slagerij Riny van Esch, Leerhandel Verhagen, Jos Heijmans, DA Drogisterij, Zazi Lingerie, Sunworks fashion, Instyle kleding, Ceelen Boekhandel, Bon Fromage Heesch, Thea van Dijk, Label M, DFM bloemen discount Gastronomia Italia en NIP.

Zie hieronder een sfeerimpressie van het benefiet diner 2015: