Een betere toekomst voor kansarme Indonesische kinderen

10de Benefiet diner groot succes!

Op zondag 3 maart organiseerde Stichting Sulaweesjes voor de 10de keer haar jaarlijkse benefiet diner en het was een geweldige avond!  We zijn blij om te zeggen dat het evenement heel goed verlopen is, dankzij de fantastische steun van onze gasten!

 

Op 3 maart was het eindelijk zover: ons langverwachte benefietdiner vond plaats en wat een geweldige avond was het! We zijn ontzettend dankbaar voor de enorme opkomst van maar liefst 180 gasten. Het was fantastisch om zoveel bekende gezichten te zien en tegelijkertijd nieuwe mensen te verwelkomen.

Het diner bestond uit een uitgebreide traditionele rijsttafel, met zorg bereid door Nancy en Grace. De geurige aroma’s en smaken brachten een stukje van Indonesië naar onze tafels, en droegen bij aan de gezellige sfeer van de avond.

Met de opbrengsten van het benefiet en de loterij hebben we grote plannen voor het komende jaar. We streven naar uitbreiding van de klaslokalen, verbetering van de ventilatie en uitvoering van reparaties, het verschaffen van schoon drinkwater voor onze leerlingen, aanschaf van printers en schoolmaterialen, en het vernieuwen van meubels en schooluniformen. Met dank aan de gulle donaties en de inkomsten van het benefiet kunnen we al een deel van deze doelen realiseren.

De avond werd muzikaal omlijst door de klanken van de band N-Twice, die zorgden voor een uitstekende sfeer. Ook de Balinese danseres Deby Verhelst Subiyanti bracht met haar optreden een vleugje Indonesië naar onze avond.

We zijn ontzettend dankbaar voor alle lovende reacties die we mochten ontvangen na afloop van het benefietdiner. Het doet ons goed te horen dat iedereen zo genoten heeft en we hopen dan ook van harte dat jullie allemaal volgend jaar weer van de partij zijn.

Tot slot willen we graag al onze sponsoren bedanken voor hun onschatbare steun. Zonder jullie zou deze avond niet zo’n groot succes zijn geweest.

Als je meer wilt lezen over het benefietdiner, bekijk dan zeker de speciale krant die we hebben samengesteld. Hierin vind je hoogtepunten uit de laatste jaren, informatie over onze school en onze doelen voor 2024.

Je kunt de krant hier bekijken.

 

Zie hieronder een sfeerimpressie van het benefiet diner: