Een betere toekomst voor kansarme Indonesische kinderen

Aardbeving Sulawesi

Bericht van voorzitter Nancy de Werd over de ramp op Sulawesi:

 

3 oktober 2018
Wij hebben heel veel reacties gehad over de aardbeving / tsunami in Sulawesi, gelukkig ver van onze school. Geen familie, vrienden bij betrokken. Hoewel natuurlijk verschrikkelijk wat daar gebeurt is. Ik heb dagelijks contact met de mensen daar, als er mensen zijn die rechtstreeks een donatie willen doen dan kunnen wij daar voor zorgen.

9 oktober 2018
Vanmorgen een bericht ontvangen van een kennis die in het rampgebied in Palù is. Hij verteld dat hij niet kon beschrijven wat hij aantrof toen hij daar aankwam een paar dagen geleden.Hij is Pendeta( Predikant) en hij verteld hoe verschrikkelijk het is wat daar gebeurd. En vraagt mij om een bijdrage om de mensen daar te helpen.

We kennen allemaal de beelden op TV. Er is grote behoefte aan drinkwater en voeding. Voordat ik dit plaatste heb ik al van verschillende mensen een gift ontvangen. Ik ga dit bedrag overboeken naar zijn Parochie. Mochten er mensen zijn die nog iets willen geven ( elke euro is welkom) neem dan contact met mij op.

16 oktober 2018
Omdat Sulawesi mijn geboorte eiland is ben ik blij en dankbaar dat ik samen met zoveel vrienden een bijdrage van €750 kan overboeken naar de parochie van mijn goede vriend Deppatola. Het is fijn dat er zoveel vrienden zijn die via mij geld toevertrouwen om de mensen daar rechtstreeks te helpen.

 

Voor de laatste nieuws updates volg ons op facebook