Een betere toekomst voor kansarme Indonesische kinderen

Voor 250 euro helpen we Naomi aan een rolstoel

Dit is Naomi, het 7 jarig zusje van Christinia, een leerling op onze Basisschool Mutiarah Indah. Naomi heeft een beknelde zenuw in haar hersenen waardoor zij nooit zal staan of lopen.

Nancy is 3 jaar geleden voor het eerst op bezoek gegaan bij Naomi en haar ouders. Zij leven met 6 mensen in 1 kamertje, achter een geïmproviseerd winkeltje met één bed waarin zij gezamenlijk slapen. Omdat Naomi niet kan lopen is haar wereld beperkt, haar moeder tilt haar letterlijk overal naartoe. Nu kun je begrijpen dat dit nu Naomi 7 jaar is is bijna onmogelijk wordt…

Wij willen Naomi en haar familie heel graag helpen en dat kunnen we (een beetje) door voor haar een rolstoel te kopen. Haar ouders hoeven haar niet meer te tillen en Naomi kan vooruit!!!

Hoe kunnen we dit realiseren? 

Een aangepaste rolstoel waarin zij de komende jaren zou kunnen doorgroeien kost omgerekend zo’n 250 euro. Nancy is op dit moment in Indonesië en is in de mogelijkheid dit te realiseren voor haar vertrek naar Nederland mits de financiële middelen het toelaten. Daarom vragen we om uw hulp!

Doneren kan direct op bankrekening: NL70RABO 3283.2061.98 t.n.v. Stichting Sulaweesjes onder vermelding: Rolstoel Naomi. Of neem contact op met Nancy, of laat hier een bericht achter!

We houden jullie natuurlijk op de hoogte van alle vorderingen!!!

Terima Kasih (Dankjewel!!!)