Een betere toekomst voor kansarme Indonesische kinderen

Verslag Benefiet 2017

Op  zondag 29 januari hebben we alweer ons 7de benefietdiner gerealiseerd.
Wij kijken terug op een geslaagde avond en zijn vereerd door de wederom grote opkomst.

 

Zoals voorgaande jaren mochten wij ook dit jaar rekenen op de geweldige kookkunsten van: Dette Dresken, Grace van Elten, Lucky Roozen, Nina Roozen Zuster Theresia, Regina en Nancy de Werd. Zij  hebben een geweldig rijsttafel bereid.

De muzikale begeleiding was in handen van de band The Heartbreakers, zij zorgden voor uitstekende sfeer samen met balinese danseres Deby Verhelst Subiyanti.

De focus van deze avond was de inzameling voor o.a.het verwijderen van asbest op het oude schoolgebouw dat zal dienen als bibliotheek en lerarenruimte, ook hiervoor werd geld ingezameld.

Mede hierdoor kunnen we weer een grote stap maken om de veiligheid van de kinderen te waarborgen.

We zijn heel blij dat we zoveel lovende reacties kregen van de gasten na afloop van het benefietdiner en hopen we dat jullie volgend jaar allemaal weer van de partij zijn.

Ook willen wij graag onze sponsoren voor het benefiet diner bedanken. Zonder jullie was deze avond niet zo’n succes geweest:

Alferink OptiekAri-Jenne Bloemsierkunst, Mark Witgoed, ’t BomenparkDepot, Dio DrogistHedi meubelenDe Bakkers LamersSnuff & ShoeThea van DijkRestaurant WoltersRue de Rosa, Wetering, StrijboschZazi’s Lingerie.

sponsoren-benefiet

Zie hieronder een sfeerimpressie van het benefiet diner 2017: