Een betere toekomst voor kansarme Indonesische kinderen

Verslag Benefiet Diner 2016

Op  zondag 31 januari hebben we al weer ons 6de benefietdiner gehouden. Er was weer een grote opkomst. Zoals iedere jaar werd er weer een geweldige Indonesische rijsttafel bereid door Dette Dresken, Grace van Elten, Lucky Roozen, Nina Roozen en Nancy de Werd.

De muzikale begeleiding was in handen van de band The Heartbreakers, zij zorgden voor uitstekende sfeer samen met dansgroep Kartini.

De focus van deze avond was de inzameling voor o.a. een hek rondom de school. We waren dan ook verrast en superblij toen er zich een sponsor meldde die de kosten van het hekwerk op zich wil nemen.

Mede hierdoor kunnen we weer een grote stap maken om de veiligheid van de kinderen te waarborgen.

Op het eind van de avond werd een veiling gehouden voor een rijsttafel van 8 gerechten voor 10 personen aan huis bezorgd en gekookt door Nancy. We zijn trots dat er zo gul werd geboden!

We zijn heel blij dat we zoveel lovende reacties kregen van de gasten na afloop van het benefietdiner en hopen we dat jullie volgend jaar allemaal weer van de partij zijn.

Ook willen wij graag onze sponsoren voor het benefiet diner bedanken. Zonder jullie was deze avond niet zo’n succes geweest:

F.H.L. van Berkel
Wetering
Heerkens Groente & Fruit Nistelrode
Jumbo Heesch
Slagerij H. van Orsouw
William Ketels Eierhandel Maren Kessel

Ari-Jenne Bloemsierkunst, Bon Fromage, van Gruijthuijsen Catering, Bloemenshop Amsonia, Kantoorboekhandel Ceelen, Depot, Gastronomia Italia, Hedi meubelen, De Bakkers Lamers, Max Witgoed, Bakkerij ’t Stuupke, Snuff & Shoe, Mitra Slijterij Heesch, Thea van Dijk, NIP, Restaurant Wolters, Rue de Rosa, Zazi’s Lingerie en Amiko Relatiegeschenken.

Groetjes

Nancy de Werd
Voorzitter Stichting Sulaweesjes.

Zie hieronder een sfeerimpressie van het benefiet diner 2016: